Mixa Micellar Water Optimal Tolerance Review

by - 11:15



Отново дойде време за ревю в бога и днес ще си говорим за един любим мой продукт - мицеларната вода. В случая днешния герой е мицеларната вода на Mixa за чувствителна и реактивна кожа, която избрах като временен заместител на любимата ми вода на Garnier, за която съм ви говорила многократно.


Mixa Micellar Water Optimal Tolerance е мицеларна вода, предназначена за хора с чувствителна кожа. Подходяща е за почистване на грима от лицето и очите без да дразни кожата. Идва в пластмасова опаковка, а количеството й е 400 мл. Цената варира и е около 7-8 лева. Без парабени и алкохол, хипоалергенна

Съдържанието:


Мицеларната вода няма никакъв аромат и цвят, не дразни по никакъв начин очите ми. Почиства грима добре, без да е нужен натиск и сила. С 3-4 тампона успявам да почистя цялото си лице. Не оставя лепкав филм и не усещам изсушаване след употребата й.


Доволна съм и бих я купила отново, върши си работата и не се различава особено от тази на Garnier. Предлагат се още два варианта на водата спрямо типа кожа, което е добре, защото има за всеки с по-специфични нужди. 


Ревюто е кратко, но мисля че е достатъчно информативно, надявам се да ви е било полезно, особено ако в момента сте в търсене на такъв тип продукт.






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥